tiistai 21. lokakuuta 2014

Leipomus

Ny on kyll kummalline syksy..mä ole tehnyt muutamii semmosii juttuja mitä en yleensä
kyll tee enkä tunne kiinnostustaka tekemise.
 
Haravoimine loppu ku rupes hartioist kiristämä ja tarvei tull sisäl.
Ajatellakka ja sit mä leivoin. En oll leipon viittevuatte.
(Meill isänt leipoo ja mä osallistu syämisse hyvi kiitettäväst)
Tein nimittäin näkkileippää. Miniält sain ohjee ja oll nii maukast.
(Tämä ei oll mikkä leivonta bloki mutt laitan kumminki ohjee jos joku haluu kokeill)
  Näyttä iha lintuje sapuskalt. Yrttivoin kans mahdottoma hyvää.
Ny nämä palase on kuivumas puuhella pääll.

3 kanamunaa
2 dl kaurahiutalei
1 dl aurinkokukasiemenii
1 dl kurpitsasiemenii
1 dl pellavasiemenii
Kauralesei, ruisleseki käy muutama rkl
paprikajauhet, pizzamaustet, sualaa

Kaikk ainee sutata sekasi ja humauteta leivinpaperi pääll.
Kraapita tasaseks levyks. 
Paistetaa 175 pualise tunttii. Leikataa paloiks heti kuumana.
Tuplana ku tekee ton annokse saa koko pelli täytte.
Mausteit voi laitta oma miäle mukka.
Puuhella jälkilämmöll kuivuva rapsakoiks.




6 kommenttia:

  1. Herkulliset aineet tuossa näkkärissä, ulkonäkö pettää ;). Täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihteeksi kaipasin jotakin erillaista ja ulkonäkö ei häävi ole.

      Poista
  2. Varmaan on hyvää! Mulla on kans joku resepti, mutta siihen tulee vain pellavansiemeniä ja jonkun ajan kuluttua niihin kyllästyy, tuntuu tulevan korvistakin. Tätä täytyy kokeilla, kuulostaa paljon paremmalta kun on muitakin jyviä! Tykkään erityisesti juuston kanssa siitä pellavansiemenversiosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurpitsan siemenenet sopivat tähän näkkäriin kun ovat hieman makeita.

      Poista
  3. Siemennäkkäri on tosi hyvää!
    Minä laitan omaani kananmunien sijaan psylliumia, pysyy kasassa leipä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun leipäni jäi vielä liian paksuksi, mutta toistekkin kyllä teen.

      Poista